Her Grimbergen

Door drs. Her Grimbergen in oktober 2014 opgericht, kan Driekant Training en Advies bogen op zijn jarenlange ervaring als trainer, coach en adviseur. Niet alleen voor de medezeggenschap, maar ook voor de zeggenschap en alle lagen binnen bedrijven en instellingen – zowel voor groepen als individuen. Zingeving zoeken en geven in leven en  werk. Van werkvermogen naar leefvermogen. 

Certificering

Sinds augustus 2012 is hij als trainer, coach en adviseur RMZO-gecertificeerd en bij de Sociaal Economische Raad (SER) als zodanig geaccrediteerd. In mei 2017 volgde hij met succes de opleiding tot vertrouwenspersoon en is hij aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVVV). Daarnaast is hij lid van de beroepsvereniging BVMP een aangesloten bij de Sales Management Club (SMC), alsook het netwerk Human Resource & Coaches Associates (HCA). 

Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen LVV      mz-opleider

samenwerkingsverbanden

Op het gebied van teambuilding en zingeving werkt Driekant Training en Advies samen met Muda Gym in Amsterdam, Mariska Pool in Heemstede en Zeeland Retreats in Heikenszand. Bij de invulling van inhoudelijke thema’s bij congressen en events is Driekant Training en Advies partner van Performa OR in Den Haag. Vanaf mei 2016 is Her Grimbergen als dagvoorzitter en spreker verbonden aan de Speakers Academy In Rotterdam. Klik voor boekingen hier.

 Muda Gym  Mariska Pool  Zeeland Retreats    Performa  SPeakers Academy