Her Grimbergen

Door drs. Her Grimbergen in oktober 2014 opgericht, kan Driekant Training en Advies bogen op zijn jarenlange ervaring als trainer, coach en adviseur. Niet alleen voor de medezeggenschap, maar ook voor de zeggenschap en alle lagen binnen bedrijven en instellingen – zowel voor groepen als individuen. Zingeving zoeken en geven in leven en  werk. Van werkvermogen naar leefvermogen. 

Certificering

Sinds augustus 2012 is hij als trainer, coach en adviseur RMZO-gecertificeerd en bij de Sociaal Economische Raad (SER) als zodanig geaccrediteerd. In mei 2017 volgde hij met succes de opleiding tot vertrouwenspersoon en is hij aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVVV). Daarnaast is hij lid van de beroepsvereniging BVMP een aangesloten bij de Sales Management Club (SMC), alsook het netwerk Human Resource & Coaches Associates (HCA). 

Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen LVV      mz-opleider

samenwerkingsverbanden

“Gerichte opleidingen op kennis en vaardigheden voor het midden- en kleinbedrijf verzorgt Driekant Training en Advies in samenwerking met www.imkopleidingen.nl in Alphen aan de Rijn. Op sportief terrein werkt Driekant Training en Advies voor communicatietrainingen samen met www.mudagym.nl in Amsterdam. Bij de invulling van inhoudelijke thema’s bij congressen en events is Driekant Training en Advies partner van www.performa-or.nl in Den Haag. Vanaf mei 2016 is hij als dagvoorzitter en spreker verbonden aan de Speakers Academy In Rotterdam. Klik voor boekingen hier.”

 IMK Opleidingen Muda Gym   PerformaSPeakers Academy