Her Grimbergen

Drs. Her Grimbergen is trainer, coach en adviseur. Niet alleen voor medezeggenschapsorganen, maar ook alle lagen binnen bedrijven en branche organisaties. Allen gericht op zowel individuen als groepen. Zingeving zoeken en geven in leven en werk is leidraad voor zijn professionele handelen.

Sinds mei 2016 is Her Grimbergen als spreker en dagvoorzitter een samenwerkingsverband aangegaan met Speakers Academy. Voor boekingen kunt u hier terecht.

Loopbaan

In zijn loopbaan heeft hij uiteenlopende functies in het onderwijs, de maatschappelijke en de zakelijke dienstverlening vervuld. Een brede maatschappelijke belangstelling combineert hij in zijn werkzaamheden met bijzondere aandacht voor de mens in bedrijfscultuur, (re)organisaties, governance, HRM-beleid en arbeidsomstandigheden. Recente ontwikkelingen in zijn professionele loopbaan hebben hem ertoe gebracht zijn jarenlange ervaring in de vorm van Driekant Training en Advies onder te brengen.

activiteiten

Krachtig netwerken, hoe doe je dat? In samenwerking met @Honing van Anton Honing verzorgt Driekant een tweedaagse online en offline cursus netwerken. Doelgroepen zijn: werknemers die boventallig zijn of worden; werknemers die hun carrière een 'boost' willen geven; startende ondernemers. Gewerkt wordt in kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Opgeven kan via info@driekantadvies.nl

PUBLICATIES

  • Ondernemingsraden en toezichthouders – een kwestie van winnen? (Tijdschrift voor Compliance – jaargang 17, augustus 2017)
  • Grensoverschrijdende medezeggenschap (artikel over medezeggenschap in bedrijven met moedermaatschappijen buiten de Europese Unie – voorjaar 2016). Als blog gepubliceerd op de LinkedIn pagina van de Merlijn Groep
  • Vraag achter de vraag (OR Rendement, 20 februari 2016)
  • OR en Toezichthouders – vriend of vijand? (Zeggenschap en Arbeidsverhoudingen, december 2015)
  • Zelfstandig en inzetbaar tot in lengten van dagen! (Werk & Veiligheid, januari 2015)
  • Fit naar de finish (over langer doorwerken, Werk & Veiligheid, 2014)
  • Maak gebruik van uw bevoegdheden! (OR Rendement, 2013)
  • Bron van Meerwaarde (recensie proefschrift Jan Ekke Wigboldus, OR Rendement 2012)
  • Papa fume une pipe – de invloed van Franse moederbedrijven op Nederlandse dochterondernemingen (presentatie 2012)
  • Help! Mijn moeder zit in het buitenland (OR Rendement, 2010)

samenwerkingsverbanden

Vanaf 1 januari 2019 werkt Driekant Training en Advies samen met adviesbureau Peritam in Rosmalen (www.peritam.com), bureau 3maalM in Heemstede (www.3maalm.nlen adviesbureau Meijer & Van Dam uit Beverwijk (www.meijervandam.nl). Met een andere kijk op de rol van mens en bedrijf, waarbij de focus op zingeving in targetgerichte werkomgevingen ligt. 

Her Grimbergen is lid van de beroepsvereniging BVMP. Sinds augustus 2012 is hij als trainer, coach en adviseur voor de medezeggenschap RMZO-gecertificeerd en SER-geaccrediteerd. Vanaf mei 2017 is hij geregistreerd vertrouwenspersoon (LVV).

Her Grimbergen is Partner van Speakers Academy.

   SPeakers Academy    

Peritam logo

3Mlogo    

Meijer en Van Dam Bedrijfsveiligheid

mz-opleider

 Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen LVV