Her Grimbergen

Drs. Her Grimbergen is trainer, coach en adviseur. Niet alleen voor medezeggenschapsorganen, maar ook alle lagen binnen bedrijven en branche organisaties. Allen gericht op zowel individuen als groepen. Zingeving zoeken en geven in leven en werk is leidraad voor zijn professionele handelen.

Sinds mei 2016 is Her Grimbergen als spreker en dagvoorzitter een samenwerkingsverband aangegaan met Speakers Academy. Voor boekingen kunt u hier terecht.

Loopbaan

In zijn loopbaan heeft hij uiteenlopende functies in het onderwijs, de maatschappelijke en de zakelijke dienstverlening vervuld. Een brede maatschappelijke belangstelling combineert hij in zijn werkzaamheden met bijzondere aandacht voor de mens in bedrijfscultuur, (re)organisaties, governance, HRM-beleid en arbeidsomstandigheden. Recente ontwikkelingen in zijn professionele loopbaan hebben hem ertoe gebracht zijn jarenlange ervaring in de vorm van Driekant Training en Advies onder te brengen.

Activiteiten

Zijn activiteiten combineert hij met het lidmaatschap van de beroepsvereniging BVMP. Daarnaast publiceert hij artikelen in de relevante vakbladen. Sinds augustus 2012 is hij als trainer, coach en adviseur voor de medezeggenschap RMZO-gecertificeerd en SER-geaccrediteerd. Vanaf april 2015 is hij geregistreerd mediator (MfN).

Partners

Her Grimbergen is Partner van Merlijn Groep en Speakers Academy.

Merlijn Groep   SPeakers Academy     mz-opleider