Agenda

4 januari 2021
De WOR voor de OR CJG Rotterdam/Rijnmond

Coaching en advies in het gebruik van de wet op de ondernemingsraden (WOR) per 1 januari 2021 voor de ondernemingsraad (OR) van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in tijden van reorganisatie en corona. Werkwijze: digitaal.

12 januari 2021
Congres Up to Date

Spreker op het congres Up to Date voor OR-leden en HR-functionarissen van Performa over de nieuwe wettelijke ontwikkelingen en de rol van de medezeggenschap bij de discussies over duurzaamheid voor mens en bedrijf. Locatie: nader te bepalen (afhankelijk van corona).

20 januari 2021
OR Live Performa

Deelname aan het OR Live event voor de medezeggenschap van Performa. Locatie: Fokker Hangar, Binckhorstlaan 249, Den Haag (onder voorbehoud van corona). Aanvang: 9.00 uur tot 17.00 uur.

22 januari 2021
Coaching leiding Van Werven

Coaching en advisering van directie en commissarissen van Van Werven, bedrijfsafvalverwerking in Oldebroek. In samenwerking met het Centrum voor Bedrijfstrainingen (CBT) in Arnhem. Locatie: onder voorbehoud.

15 februari 2021
De WOR voor de OR CJG Rotterdam/Rijnmond

Coaching en advies in het gebruik van de wet op de ondernemingsraden (WOR) voor de ondernemingsraad (OR) van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in tijden van corona en reorganisatie. Werkwijze: digitaal.

30 maart 2021
Begeleiding DB van de OR Gelre Ziekenhuizen

Coaching en intervisie van het dagelijks bestuur (DB) van de ondernemingsraad (OR) van de Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn/Zutphen. Werkwijze op een nader te bepalen locatie in de regio of digitaal.

11 april 2021
De Nieuwe Economie

Uitzending van mijn interview met RTL-Z over de rol van duurzame inzetbaarheid van werkenden in een nieuwe economie en samenleving na corona.

13 april 2021
Masterclass duurzame inzetbaarheid

Spreker op de masterclass duurzame inzetbaarheid voor mens en bedrijf in het tijdvak van en na corona. In samenwerking met het netwerk Human Resource & Coaches Associates (HCA) en AMWEKO. Doelgroep: HR-functionarissen, directieleden en coaches. Locatie: Kloosterhoeve, Kloosterlaan 2, Harmelen. Aanvang: 15.00 uur (onder voorbehoud).

25 april 2021
Duurzaamheid in historisch perspectief

Concert college over de discussies rondom duurzaamheid vanaf de Club van Rome (1968) tot en met het klimaatakkoord van Parijs (2015). Reflectie en vooruitblik op kansen voor een nieuwe economie en samenleving. In samenwerking met de Stichting De Vrolijke Noot en muzikaal omlijst door coach en harpiste Mariska Pool. Locatie: Stal op de Kaag, Julianalaan 13a, Kaag. Aanvang: 14.00 uur (onder voorbehoud).

28 oktober 2021
Masterclass waardevol werkgever- en werknemerschap

Blijven we voor werkgevers en werknemers vasthouden aan prestatie indicatoren om inzetbaarheid te meten? Of gaan werkgevers en werknemers over tot andere, waardevolle arbeidsverhoudingen die passend zijn in deze tijden? Key note spreker op de masterclass van het netwerk Human Resource & Coaches Associates (HCA) voor werkgevers, HR-functionarissen en werknemersorganisaties. Locatie: Kloosterhoeve, Kloosterlaan 2, Harmelen. Aanvang: 15.00 uur (onder voorbehoud).

12 december 2021
Lucas en de Blauwe Enveloppe

Concert college op de tweede advent over de rol en betekenis van het kerstverhaal volgens de evangelist Lucas en de Romeinse belastingpolitiek. Instrument tot Christenvervolging? Of 'trigger' tot de opkomst van het Christendom? In samenwerking met de Stichting De Vrolijke Noot en muzikaal omlijst door coach en harpiste Mariska Pool. Locatie: Stal op de Kaag, Julianalaan 13a, Kaag. Aanvang: 14.00 uur (onder voorbehoud).