Agenda

18 juni 2019
Invloed uitoefenen voor gevorderden

Invloed uitoefenen met weinig tot geen voorkennis en informatie. Kan dat? In de workshop 'Zo doen we dat!' gaat Driekant Training en Advies in op deze vraag. Onderdeel van de dag 'OR en Invloed' in samenwerking met Performa. Plaats: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn 

4 juli 2019
Nemen ondernemingsraden de vakbonden over? Summer course 1

De eerste van twee summer courses over het toenemende belang van ondernemingsraden bij het vaststellen van arbeidsovereenkomsten en CAO’s. Dagvoorzitterschap en begeleiding door Driekant Training en Advies in samenwerking met De Voort Advocaten in Tilburg, de beroepsorganisatie BVMP en de universiteit van Brabant. Aanmelden via site www.bvmp.nl. Plaats: De Voort Advocaten in Tilburg. Aanvang: 13.30 uur. 

28 augustus 2019
Nemen ondernemingsraden de vakbonden over? Summer course 2

De tweede summer course over het toenemende belang van ondernemingsraden bij het vaststellen van arbeidsovereenkomsten en CAO’s. Dagvoorzitterschap en begeleiding door Driekant Training en Advies in samenwerking met De Voort Advocaten in Tilburg, de beroepsorganisatie BVMP en de universiteit van Brabant. Aanmelden via site www.bvmp.nl. Plaats: De Voort Advocaten in Tilburg. Aanvang: 13.30 uur. 

24 september 2019
Duurzame inzetbaarheid: wat levert het op?

Werkdruk en pesten op de werkvloer kost het bedrijfsleven € 6 miljard op jaarbasis. In een workshop met presentatie zoomt Driekant Training en Advies in op de vraag wat duurzame inzetbaarheid kan opleveren. Onderdeel van het symposium over de rol van medezeggenschapsorganen in de zorg, georganiseerd door Bohn Stafleu Van Loghum. Plaats: Nieuwegein Business Center, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. 

20 november 2019
Informatierecht? Of ook plicht?

Naast informatierecht bij de zeggenschap en medezeggenschap binnen bedrijven en instellingen, bestaat er ook een informatieplicht. Maar hoe zit dat nu precies? In een ronde tafelgesprek in samenwerking met de Sociaal Economische Raad (SER) en beroepsorganisatie BVMP zoemt Driekant Training en Advies in op deze vragen. Plaats: SER, Bezuidenhoutseweg 60, 2594 AW Den Haag.